Сургалтанд 50 гаруй үйлдвэр эрхлэгчид оролцож, дараахь сэдвийн хүрээнд мэдээлэл авлаа. Үүнд:
• Органик хүнсний тухай , органик бүтээгдэхүүний гэрчилгээ
• Эрчим хүч хэмнэлтийн бодлого
• Японы чацарганы зах зээлийн судалгаа
• Монгол улсад хэрэгжиж буй төсөл хөтөлбөрүүдийн танилцуулга
• Тогтвортой үйлдвэрлэл, тогтвортой хэрэглээ, ногоон хөгжлийн бодлого, ногоон амьдралын хэв маяг
• Цэвэр үйлвэрлэлийн менежмент, байгаль орчинд ээлтэй технологи нэвтрүүлсэн аж ахуй нэгжийг дэмжин урамшуулах журам
• Ногоон гэрчилгээ эко тэмдэг, сав баглаа боодлын сургалт зэрэг юм.
Мөн Японы JICA байгууллагын бизнесийн зөвлөх Масуда Таками чацарганы бүтээгдэхүүнийг Японы зах зээлд гаргах боломж, бүтээгдэхүүний сав баглаа боодлын талаар мэдээлэл өглөө
toimmedee.mn